Over CM-Gordijnconfectie

Voor het ontstaan van CM-Gordijnconfectie moeten we helemaal terug naar 1962, Mevrouw Salet-Robat startte toen haar eigen atelier in de kelder van haar woonhuis. Haar echtgenoot was vertegenwoordiger in karpetten en tapijt en kwam dus bij veel woninginrichters. Als er dan een gordijn vermaakt moest worden zei hij, dat neem ik wel even mee, mijn vrouw kan dat wel. Dit gebeurde steeds vaker zodat zij zich uiteindelijk in 1962 inschreef bij de kamer van koophandel, en gordijnenatelier Salet-Robat was geboren.
Hun beide zonen Ton en Daan Salet kwamen in het bedrijf en hebben het bedrijf uiteindelijk voortgezet in Sevenum. Hier werd een dubbele garage tussen hun beide woonhuizen ingericht als atelier. Samen met hun echtgenoten hebben zij jarenlang het atelier gerund.

In 1996 maakte de derde generatie zijn intrede in het bedrijf. De zoon en schoonzoon van Daan Salet, Daniel en Marco kwamen in het bedrijf voor de helaas veel te vroeg overleden Ton Salet. Het atelier groeide gestaag met als gevolg dat de ruimte te klein werd. Besloten werd om een nieuw atelier te bouwen op het industrieterrein in Sevenum. Op 1 januari 2000 werd het nieuwe atelier in bedrijf genomen, en groeide de klantenkring gestaag. Er werd geïnvesteerd in nieuwe machines, zoals banenautomaten en plooimachines.

Persoonlijk bezoeken van onze klantenkring

Vanaf 2007 wordt het atelier geleid door Daniel Salet en Marco Niehsen, hun klantenkring bevindt zich in zuid-oost Nederland. Klanten worden wekelijks persoonlijk bezocht en persoonlijk contact staat bij Salet hoog in het vaandel. Vanaf 2008 doet de crisis haar intrede en wordt het steeds moeilijker voldoende confectiewerk binnen te halen, mede doordat veel woninginrichters in de regio verdwijnen. Het idee werd geboren om ook aan particuliere klanten te gaan leveren. Eerst met een heel klein opgezette showroom, en later in 2016 de opening van een prachtige showroom met gordijnen en raamdecoratie voor particulieren. Na de opening van de showroom werden de taken verdeeld. Daniel Salet kreeg de leiding over de showroom, en Marco Niehsen werd verantwoordelijk voor het confectie atelier.

Per 1 januari 2019 is deze splitsing van werkzaamheden omgezet naar 2 geheel nieuwe bedrijven, te weten Daan Salet Woonidee in Sevenum, en Marco Niehsen begon samen met zijn echtgenote Christel Niehsen-Salet een nieuw confectie atelier in Venlo onder de naam CM-Gordijnconfectie. Alle machines, en ook klanten werden mee overgenomen en worden nog steeds wekelijks bezocht door Marco. Ook bij CM-Gordijnconfectie vinden wij het persoonlijke contact erg belangrijk. Vragen worden meteen beantwoord, en ook probleempjes worden direct opgelost.

Call Now Button